درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-02-08  |  2024-04-27  |  بروز شده در: 1403/02/08 - 08:01:4 FA | AR | PS | EN
تثبیت روابط امریکا چین با رویکرد «مثبت و سازنده» واشنگتن            صدور حکم بازداشت محمودخان اچکزی از سوی یک دادگاه پاکستان            خواست حامد کرزی از دو مقام اتحادیه اروپا             اردوغان؛ نتنیاهو را قصاب غزه و مثل هیتلر خواند             تمدید کارت‌های پی‌او‌آر مهاجران افغان در پاکستان            سفر معاون وزیر خارجه‌ی امریکا برای گفتگو درباره‌ی افغانستان به قطر و پاکستان            پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس حماس            خیز رئال مادرید برای فتح لالیگا با پیروزی مقابل سویه داد             مالیزیا در زمینه امنیت سایبری با افغانستان اعلام همکاری کرد             آغاز نشست سه‌جانبه میان حکومت طالبان، ترکمنستان و قزاقستان             با شکست عراق، نیمی از راه جام جهانی را طی کردیم            افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان             دیدار ملا یعقوب با هینت مالیزیایی در کابل            آزادی ۶۳ زندانی افغان از زندان پاکستان            وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در افریقای جنوبی است            






تاریخ نشر: 1399/01/03 - 19:43:1
تعداد بازدید: 987
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

درخواست برای تحقیق در مورد جنایات نیروهای استرالیا در افغانستان

اخیرا شبکه تلویزیونی ((A.B.C استرالیا مستندی را در باره جرایم جنگی نیروهای نظامی این کشور در افغانستان پخش کرد که در آن "برادین چمپن " عضو پیشین نیروی هوایی استرالیا که در سال 2012 به افغانستان اعزام شده بود به کشتار نیروهای نظامی افغانستان از سوی نظامیان کشورش اعتراف می کند.

در پی انتشار گزارشی در مورد جنایات نیروهای استرالیایی مستقر در افغانستان ، سفارت این کشور در کانبرا خواستار بررسی و تحقیق دولت استرالیا در مورد اتهام جرایم جنگی نیروهای نظامی این کشور در افغانستان شد. اخیرا شبکه تلویزیونی ((A.B.C استرالیا مستندی را در باره جرایم جنگی نیروهای نظامی این کشور در افغانستان پخش کرد که در آن "برادین چمپن " عضو پیشین نیروی هوایی استرالیا که در سال 2012 به افغانستان اعزام شده بود به کشتار نیروهای نظامی افغانستان از سوی نظامیان کشورش اعتراف می کند .سفارت افغانستان در استرالیا نیز خواهان بررسی ، تحقیق کامل وغیر جانبدارانه دولت ، ارتش و دستگاه قضایی استرالیا در مورد جرایم جنگی نظامیان این کشور در افغانستان و ارایه نتیجه آن به کابل شده است.(1)

جنایات بیشمار نیروهای استرالیا در افغانستان
البته جنایات نیروهای خارجی از جمله استرالیایی مستقر در افغانستان به دلیل سانسورو پنهان کاری منتشر نمی شوند اما به گزارش آیانانیوز دست کم 55 دوسیه مستقل در مورد ارتکاب جنایات جنگی نیروهای نظامی استرالیا در افغانستان شامل قتل و رفتار خشونت آمیز با نیروهای نظامی ، زندانیان و مردم افغانستان وجود دارد که وزارت دفاع استرالیا مدعی رسیدگی به آنها است . با این حال هیچگاه گزارشی در مورد نتیجه این بررسی ها منتشر نشده است و این نشان می دهد که دولت استرالیا صرفا برای کاستن از خشم و نفرت مردم افغانستان و همچنین فشارهای رسانه ای چنین ادعای دروغینی را بیان می کند.

به اهتزاز در آوردن پرچم نازی ها از سوی یک نظامی استرالیایی درخودرو نظامیش در افغانستان نشان داد که آنان با چه ذهنیت مخرب و جنایتکارانه ای به این کشور اعزام شده اند. به گونه ای که به گزارش دویچه وله آلمان ، روزنامه "سیدنی مورنینگ هرالد" استرالیا در گزارشی به این موضوع اشاره و تاکید کرده است جنایات نیروهای استرالیایی مستقر در افغانستان ناشی از مشکلات فرهنگی و نگاه نژادپرستانه ،غیر انسانی و ضد بشری است . به همین جهت بازرس کل نیروهای دفاعی استرالیا اعلام کرد نیروهای نظامی این کشور در افغانستان علاوه بر قتل، رفتارهای ظالمانه زیادی را نیز مرتکب شده اند که متاثر از عوامل فرهنگی، روانشناختی ،عملیاتی و سازمانی بوده است .در پی تحقیقات سال 2016 به ریاست قاضی "پاول برتون" رئیس دادگاه عالی "نیوساوث ولز " در مورد جنایات نیروهای استرالیایی در افغانستان و تماس با صدها تن از شاهدان در سفر به این کشور، هیچگاه نیروهای استرالیایی مجازات نشدند.

پس از حمله امریکا به افغانستان در سال 2001 ، بیش از 300 نظامی استرالیایی به عنوان متحد غیر ناتوی واشنگتن به افغانستان اعزام شدند. هر چند گفته می شود این نیروها در سال 2014 افغانستان را ترک کردند اما موارد بسیاری از جنایت نظامیان استرالیایی در افغانستان ثبت شده که هیچگاه رسیدگی نشد. کشتار ده تن از جمله شش کودک یک خانواده که در خواب بودند در خلال سالهای 2009 تا 2013 و قتل یک موتورسوار ، تنها بخشی از جنایات آشکار نیروهای نظامی استرالیا در افغانستان است که رسیدگی به آنها در حد گزارش باقی مانده است. به گزارش "یورو نیوز" " بن رابرتز اسمیت" یکی از کهنه سربازان استرالیایی که به ظن دست داشتن در جنایات جنگی در افغانستان از جمله اعدام خود سرانه غیر نظامیان در روستای "کاکارک" در سال 2009 تحت پیگرد قرار گرفت بیشترین نشان شجاعت و افتخار از جمله "صلیب ویکتوریا " را دریافت کرده بود .(2) جنایات نیروهای استرالیایی در افغانستان پس از آن افشا شد که رسانه های آن کشور صدها صفحه سند محرمانه در باره عملیات نیروهای ویژه استرالیا منتشر و در مورد سرپوش گذاشتن این نیروها بر قتل یک کودک به شت انتقاد کردند .به گونه ای که بازرس کل ارتش استرالیا را واداشت در باره قانون شکنی نظامیان این کشور در افغانستان تحقیق و از نظامیان استرالیایی بخواهد اطلاعات خود را در این خصوص ارایه دهند. این در حالی است که "پاتریشا گاسمن" پژوهشگر سازمان دیده بان حقوق بشر در گزارشی نظامیان استرالیایی را به ارتکاب جرایم هولناک ضد بشریت در ولایت "ارزگان" افغانستان متهم و اعلام کرد آنان برای به نمایش گذاشتن توانمندیشان ،در مسابقه ای وحشتناک و ظالمانه، اقدام به کشتار غیر نظامیان در این ولایت کرده اند .

نتیجه
در هر حال، در سال گذشته با ادامه انتشار گزارشهای محرمانه در مورد جرایم جنگی نیروهای استرالیایی در افغانستان از سوی شبکه "ای. بی. سی" پلیس استرالیا به دستور وزارت دفاع این کشور به دفتر به این شبکه حمله کرد و "دیوید ویلیام مک براید " نظامی سابق استرالیا که برخی اطلاعات در این خصوص را در اختیار این شبکه قرار داده بود به دادگاه احضار شد .وی در دادگاه عملکرد نظامیان استرالیا در افغانستان را شرم آور و بسیاروحشتناک تراز کشتار غیر نظامیان در کشور افریقایی "روندا " از سوی این نیروها خواند. احضار دیوید به دادگاه و حمله پلیس به دفتر ای .بی. سی نیوز برای جلوگیری از افشای جنایات نیروهای استرالیایی در افغانستان از دروغین بودن ادعای مقامات سیاسی قضایی و نظامی استرالیا برای پی گیری ، بررسی و تحقیق پرونده نیروهای جنایتکار این کشور در افغانستان حکایت دارد. با این حال، گذشت زمان، جنایت نیروهای استرالیایی در افغانستان را پاک نمی کند بلکه بر عمق نفرت و خشم مردم و نسل های آتی این کشور از استرالیا می افزاید.

منبع:
1-ariananews.co/news/استرالیا-افغانستان

2-https://farsieuronews.com/2019/12/17

منبع: مطالعات افغانستان

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/14849


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

آینده تاریک یا روشن؛ در انتظار اقتصاد افغانستان


آیا امریکا جنگ اوکراین را به طرف جنگ جهانی سوم هدایت می‌کند؟


آیا امریکا خواستار حذف قطر از میانجیگری است؟


پرونده احیای برجام روی میز بایدن


آیا حمله اسرائیل به ایران؛ پایان ماجراجویی است؟


ایران و اسرائیل را از جنگ بزرگ دور کنید


پرجمعیت‌ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ترین انتخابات


معیارهای دوگانه امریکا؛ از حمایت اوکراین تا سکوت در غزه


رسانه‌های اسرائیلی از خیانت اردن به جهان اسلام شگفت زده شدند


نیویارک تایمز:ایران بطور مستقیم با امریکا درگیر نمی شود


کمبود نیروی جنگی در ناتو برای مقابله با روسیه


آیا روابط ترکیه و رژیم اسراییل متوقف شد؟


تغییر جغرافیای جنگ در خاورمیانه؛ آیا نتانیاهو موفق شد؟


جنگ خونین و ویرانگر غزه وارد ششمین ماه شد


توافقنامه ترامپ امریکا را مجبور به خروج از افغانستان کرد


وضعیت غزه نشانگر بربریت ذاتی سرمایه‌داری جهانی است


آیا واقعاٌ ترامپ مصمم به خروج از ناتو است؟


روسیه در موضع برتر قرار دارد، پوتین به کم قانع نیست


آیا اروپا آمادگی ریاست جمهوری مجدد ترامپ را دارد؟


دیدار های بلینکن با سران کشورهای عرب زمینه ساز صلح در غزه می شود؟


کشور های غربی برای اعمال تحریم بر ایران اختلاف دارند


چین، بدون روسیه مذاکرات صلح اوکراین را تحریم می‌کنیم


آمادگی روسیه برای جنگ با ناتو


آیا امریکا توان منزوی کردن حکومت طالبان را ندارد؟


ضرورت بازتعریف روابط ایران و پاکستان در دولت جدید





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه این کشور

تثبیت روابط امریکا چین با رویکرد «مثبت و سازنده» واشنگتن

صدور حکم بازداشت محمودخان اچکزی از سوی یک دادگاه پاکستان

خواست حامد کرزی از دو مقام اتحادیه اروپا

اردوغان؛ نتنیاهو را قصاب غزه و مثل هیتلر خواند

تمدید کارت‌های پی‌او‌آر مهاجران افغان در پاکستان

سفر معاون وزیر خارجه‌ی امریکا برای گفتگو درباره‌ی افغانستان به قطر و پاکستان

پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس حماس

خیز رئال مادرید برای فتح لالیگا با پیروزی مقابل سویه داد

مالیزیا در زمینه امنیت سایبری با افغانستان اعلام همکاری کرد

آغاز نشست سه‌جانبه میان حکومت طالبان، ترکمنستان و قزاقستان

با شکست عراق، نیمی از راه جام جهانی را طی کردیم

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

دیدار ملا یعقوب با هینت مالیزیایی در کابل

آزادی ۶۳ زندانی افغان از زندان پاکستان

وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در افریقای جنوبی است

پولیس ترکیه بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی را بازداشت کرد

سه کشور گروه هفت تحریم‌های جدید علیه ایران اعلام کردند

سفرهای متعدد هیئت‌های سیاسی به کابل نشان‌دهنده‌ پذیرفته شدن حکومت طالبان است

پیروزی پُر گول منچسترسیتی مقابل برایتون

در صورت مصادره دارایی‌ها؛ سطح روابط خود با واشنگتن را کاهش می دهیم

ادامه کمک های اتحادیه اروپا به مردم افغانستان

تبدیل شدن افغانستان به گورستان امیدهای دختران

مسدود شدن شاهراه هرات - بادغیس از اثر سیلاب ها

هشدار از احتمال بارندگی‌های شدید و سیلاب در ۳۴ ولایت کشور


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.